Du er her: Forsiden / Om Nifab.no / Rammer for virksomheten

Rammer for virksomheten

Oppdatert 01.04.2016
  • twitter logo
  • facebook logo
  • printer

På disse sidene finner du informasjon om hvor grensene for vår virksomhet går, hva vi ikke gjør, samt om ansvaret som er knyttet til informasjonen vi gir.

Nifab.no er et statlig informasjonsorgan, ment for å bidra til økt pasientsikkerhet og kunnskapsbaserte helsevalg. Innholdet er ment å støtte, ikke erstatte forholdet mellom pasienter og deres lege/ alternative behandler.

Merk at:

Ved henvendelser til redaksjonen gis verken medisinske råd eller råd om bruk av alternativ behandling. Vi fører ikke oversikt over utøvere av alternativ behandling, og anbefaler heller ingen.

De ansatte i redaksjonen er verken autorisert helsepersonell eller alternative behandlere, men er informasjonsrådgivere som skal hjelpe publikum med å finne pålitelig informasjon om alternativ behandling.

Vi får regelmessig spørsmål hvor vi ikke kan hjelpe vedkommende. I artikkelen Fant du ikke svar på Nifab.no? finner du en oversikt over noen av disse, med henvisning til nettsteder eller organisasjoner som tilbyr den informasjonen eller tjenesten som etterspørres.

Oppdatert 01.04.2016